Bliv spejderleder hos os!

Har du lyst til at være en del af et stærkt fællesskab, hvor du gør en forskel for børn og unge? Som spejderleder hos os får du mulighed for at udvikle dine egne færdigheder, være en rollemodel og skabe uforglemmelige oplevelser for spejderne. Du vil arrangere sjove og udfordrende aktiviteter, hvor spejderne lærer gennem leg og oplevelser i naturen.

Vi tilbyder også mulighed for at deltage i lederkurser samt praktiske kurser som kano-certifikat og træklatring. Hvis du er ung eller studerende, er spejderledererfaring et godt plus på dit CV – det viser både lederevner og engagement i frivilligt arbejde.

Hvad kan du forvente?

Vi har en stærk gruppeledelse, der tager hånd om det praktiske, så du kan fokusere fuldt ud på spejderarbejdet. Som leder kan du også tage mærker sammen med de andre ledere – fx lavede nogle af vores ledere mad over bål en gang om måneden for at få et mærke. Derudover afholder vi et par arrangementer om året for ledere og bestyrelse, hvor vi kombinerer praktisk arbejde med socialt samvær – så der er også plads til at have det sjovt som leder!

Hvad forventer vi af dig?

Vi forventer, at du er engageret og har lyst til at bidrage til fællesskabet. Du behøver ikke at være spejderekspert – vi støtter dig hele vejen, og vi lærer sammen. Det vigtigste er, at du har lyst til at bruge tid sammen med børnene og hjælpe dem med at vokse gennem spejderlivet. Vi forventer, at du kan deltage regelmæssigt og hjælpe med planlægning og afholdelse af aktiviteter.

Lyder det som noget for dig? Så tøv ikke med at tage kontakte vores gruppeleder:

Charlotte Larsen
Tlf: 2422 4701
Mail: mlcm@bbsyd.dk